Dýňové velouté naleznete zde:

Kluci v akci - speciality mistra kuchyně Pavla Sapíka

Kluci v akci - speciality mistra kuchyně Pavla Sapíka

So 4.3 18:25
Premiéra

Talentovaný Pavel Sapík se narodil do kuchařské a řeznické rodiny, jejíž historie sahá až do 17. století. Jeho otec, známý kuchař Jaroslav Sapík, ho od mládí nikterak nešetřil, a tak se syn učil veškerý kuchyňský a restaurační provoz od píky. Pavel Sapík se vypracoval na naprostou špičku české gastronomie. Když kuchař k nadání přidá nadšení pro obor, píli a smysl pro neustálé profesní poznávání a zdokonalování, sklízí uznání v podobě spokojených hostů i vítězná ocenění v prestižních gastronomických soutěžích v Česku i ve světě.
Již více než 10 let pracuje v restauraci Terasa U Zlaté studně v Praze.

Recepty v tomto dílu pořadu