Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky v premiérových dílech v pořadí již sedmé řady kuchařské show Teď vaří šéf! Těšit se můžeme na komplet jídelníček na jeden celý den – tedy na jídla snídaní počínaje, se svačinami až po večeři.
Tentokrát si pro nás šéf připravil menu sestávající z pošírovaného kachního vejce s chřestem a hořčičným dresingem, kuřecího kebabu s citronem nebo lososa s restovanou zeleninou a koriandrem. Jako sladkou svačinku Zdeněk přichystá ostružinový mousse s pečeným bílkem a jako lehkou večeři kukuřičnou polévku z kokosového mléka.
Co říkáte na sendvič z celozrnného chleba s avokádem a ančovičkou, fíkový tart s ricottou nebo grilovanou loupanou plec s lardem a hráškem? Svoji spanilou jízdu lehkou kuchyní šéf Pohlreich završí grilovanými chobotničkami a salátem Nicosie. Na závěr se těšte na recept na lahodnou dýňovou polévku.
Komplet jídelníček na jeden celý den v premiérových dílech v pořadí již sedmé řady kuchařské show Teď vaří šéf! Těšit se můžeme na quinoa s ovocem a medem a pohankové tyčky s tvarohem a sušenou šunkou serrano. K obědu přichystá Zdeněk vepřový T-bone se žampiony.
Zdeněk Pohlreich se vrací na obrazovky v premiérových dílech v pořadí již sedmé řady kuchařské show Teď vaří šéf! Těšit se můžeme na komplet jídelníček na jeden celý den – tedy na jídla snídaní počínaje, se svačinami až po večeři. V prvním díle Zdeněk Pohlreich připraví k snídaní wafle ze sladkých brambor se svatojánskými ořechy.
V posledním díle šesté řady pořadu vás Zdeněk Pohlreich naučí jak připravit vrstvený višňový drink s jogurtem a chia semínky, na svačinu si připravíme grilované krevety s chilli. K obědu si připravíme pořádný kus hovězího v podobě plátku se zeleninou a s wasabi. A na závěr šéfkuchař připraví zelenkavou pastu z řeckých fava fazolí nabytých proteiny s pita chlebem plněným rajčaty.
Zdeněk Pohlreich předvede jak připravit banánové lívance, penne arrabiatta, kuře barbecue anebo salát z mladých špenátových listů.
Na velikonoce Zdeněk Pohlreich připravil menu, které obsahuje krůtí prsa, jablečný koláč nebo zapečená vejce s ančovičkou a parmezánem.
Těšit se můžete na svačinu z lehké zelené čočky s koriandrem a kari, oběd ze selečích líček a k večeři na pstruha s pomerančem. Sledujte v neděli v 18.00 na Primě.
4. letošní menu podle Zdeňka Pohlreicha - Ovesná kaše s kokosovým mlékem, Quinoa placky s čekankou a parmazánem, Chipsy z červené řepy, Sashimi z lososa, Kořeněné kuře s meruňkovým dipem
Zdeněk Pohlreich a jeho speciality. Těšit se můžete na salát z avokáda, telecí řízek s okurkovým salátem, cuketové nudle s houbami, ovocný koláč z podmáslí a vařený mořský vlk se zeleninou.
Zdeněk Pohlreich připraví další kompletní menu - lívance s ananasem, salát s uzeným lososem, pyré z papáji a kuřecí prsa s bramborovým salátem. Sledujte v neděli od 18 hod na Primě.
První díl šesté řady populární kuchařské show Zdeňka Pohlreicha přinese recept na lehkou odpolední svačinu a k večeři můžete vyzkoušet netradiční salát s krevetami ze skleněných nudlí.
Těšte se na jarní závitky s chilli omáčkou, sushi, jehněčí maso po Mongolsku či křupavý salát s koriandrem. To vše šéf korunuje drinkem s omamnou vůní manga.
Cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. Při vaření se tentokrát tvůrci zaměřili na celé kompaktní menu. Zdeněk Pohlreich v každém díle připraví menu složené ze čtyř až pěti receptů.
Zdeněk Pohlreich vám poradí jak připravit originální pohoštění na pořádnou party. Můžete se těšit na báječné tagliatelle, kuřecí lízátka, grilovanou chobotnici a hruškový závin.
Zdeněk Pohlreich připravil menu - teplý houbový salát, sekaná ze zajíce, srnčí kýta na červeném víně, jablečný koláč se zmrzlinou a sweet tony
Další reprízový díl přinese netradiční recepty - tofu s vývarem a zeleninou, americkou verzi pizzy, polévku z červené čočky nebo lívance ze špaldové mouky.
Cooking show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem je založená na propojení profesionality a domácí kuchyně. Obojí je třeba dělat s nasazením, a navíc to musí člověka i bavit. Se Zdeňkem Pohlreichem si připravíme ranní zeleninový drink, marinovanou pražmu v citrusové šťávě, biftek s omáčkou z brandy a gratin z letního ovoce.
V díle věnovaném blížícímu se jaru se můžete těšit na salát z pampelišek, roládu z jarního kuřátka, kýtu z mléčného jehněčího a na závěr lehounký dezert z čerstvého ovoce s krémem Chantilly na vrchu.
Závěrečná epizoda V. řady pořadu Teď vaří šéf. Zdeněk Pohlreich vám ukáže svůj recept na dýňovou polévku a filet z lososa s grapefruitovým kuskusem.
Zdeněk Pohlreich vám ukáže svůj recept na francouzský toast s karamelizovanými jablky nebo rozmarýnovou limonádu.
Zdeněk Pohlreich vám ukáže svůj recept na smažený kozí sýr se svěžím salátem z manga, jablka a ředkviček.. Dalším receptem, který Vás možná zaujme jsou špagety s fenyklem a krevetami.
Zdeněk Pohlreich vám ukáže svůj recept na omeletu z bílků. Dalším receptem, který Vás možná zaujme je zelená čočka s brokolicí.