Pořad Hobby naší doby je pravidelně vysílán na kanálu ČT1 již od ledna roku 2011. Vysílán je každou sobotu v 12:25 hod a trvá necelou půlhodinu. Diváky provází Jiřina Bohdalová.
Daniela Kolářová připraví velmi chutnou rajskou polévku podle receptu z Prádelny:
olej
cibule
česnek
koriandr
římský kmín
zázvor
nové koření
bobkový list
olivy
sůl
drcená rajčata
zeleninový vývar
V pořadu předvedla své kuchařský umění Daniela Kolářová. Podle starého rodinného receptu připravila k odpolední kávičce originální nepečený dort Malakov.
mléko
vanilkový cukr
mandlový likér
piškoty
meruňkový kompot
šlehačka
V kuchyni bude znovu kralovat Dagmar Pecková. Dnes připraví francouzský jablečný koláč
V kuchyni dnes bude kralovat Vendula Pizingerová. Dnes předvede přípravu batátové kaše s krůtím steakem..
V kuchyni dnes bude kralovat Dagmar Pecková. Dnes připraví kuřecí stehna na calvadosu.
V kuchyni dnes bude kralovat Vendula Pizingerová. Dnes připraví velmi chutné zapečené mleté maso se zelím z Blatničky.
V kuchyni dnes bude kralovat Jolana Voldánová. Dnes připraví velmi chutné krůtí medailonky s pečenými bramborami a zeleninou.
V kuchyni dnes bude kralovat Antónia Mačingová. Upeče sluníčková jablíčka:
jablka
listové těsto
vejce
sezamová semínka
chia semínka
skořicový cukr
citronová kůra
Pořad navštívil opět Ivan Vodochodský a připravil bochánky s bůčkem.
Spolu s Janu Krausovou si připravíme řecké citronové kuře.
Suroviny:
kuřecí stehna
brambory
česnek
cibule
olivový olej
4 citrony
sůl
vývar
rozmarýn
Pořad navštívil opět Ivan Vodochodský a připravil klasického španělského ptáčka.
Španělský ptáček dle receptu Ivana Vodochodského
hovězí krk
sůl, pepř
francouzská hořčice
klobása
uzená slanina
párek
okurka
cibule
vejce
vývar
sádlo
Jan Přeučil připravil lahodný nápoj pro podporu zdraví.
Potřebujeme:
2 - 3 citrony,
4 - 6 stroužků česneku,
vodu,
Do keramické nádoby nalijeme vodu, vymačkáme citrony a šťávu přilijeme k vodě. Přidáme nadrcený česnek. Přiklopíme talířkem a necháme 24 hodin stát. Po vylouhování nápoj ještě trochu zředíme vodou. Vložíme do lednice a každé ráno si dáme "panáka".
Vařit budeme s Jiřím Ostřanským. Připravíme dýňovou polévku podle principů zdravého stravování.
Vařit budeme s Miroslavem Etzlerem. Můžete si spolu s ním připravit vařené hovězí maso s pečeným bramborem a omáčkou se zelenými fazolkami.
V kuchyni přivítáme Karla Zimu. Prozradí recept na slovenský kuřecí perkelt s haluškami podle své maminky Marcely.
Vařit budeme s Miroslavem Etzlerem. Můžete si spolu s ním připravit krevety na zeleném kari s kokosovým mlékem.
Vařit budeme opět s Danou Batulkovou. Dnes to budou zapékané plněné palačinky podle Ilji Prachaře.