Bratři Pavol a Tomáš Iglo ze Slovenské koliby v Nízkých Tatrách si věří. Oba třicátníci sjezdili svět, mladší Tomáš hrál hokej v Kanadě a Americe, Pavol dělal baviče v turistických resortech napříč Evropou. Koliba podle nich nemá chybu, stačí, aby se o ní lidé dozvěděli, a bude pořád plno. Co řekne Šéf na jejich kapustnicu a halušky s jehněčím?
Restaurace Zámek Havířov je rarita, patří totiž městu. A to ji opravdu vést neumí. Personál kouká, jak se ulít, a jídlo za moc nestojí. Nový jednatel si zoufá: „Restaurace má náklady jako atomová ponorka a tržby jako šlapadlo na Žermanické přehradě.“ Najde Šéf recept, jak toto „šlapadlo“ změnit v loď?
Šéf zavítá do podniku na Akademii výtvarných umění, který tu otevřel Vojtěch Fröhlich. Věnuje se konceptuální tvorbě, dokázal prolézt akademií do třetího patra bez dotyku země. Restauraci vzal umělec vážně, šel se vyučit kuchařem, při závěrečné zkoušce ale propadl. Šéf to tu nebude mít jednoduché, většina umělců popkulturou pohrdá. Atmosféru vystihují slova studenta-číšníka: „Ano, šéfe!
Majitel Městských sálů Teplice Tomáš Kolařík má pověst dříče a člověka, který zaměstnancům nic neodpustí. Servírky mají manuál, jak správně jednat se zákazníky, podstupují pravidelné „motivační meetingy“. Přesto se restauraci nedaří, jak by si přál, a na sále už dávno nebyla žádná tancovačka. Co mu Šéf poradí?
Jan a David Kaňákovi se k podnikání nechali vyhecovat od svého nevlastního otce, který ale, bohužel, nedávno zemřel. Původně provozovali food truck a dělali hot dogy. Zákazníci se ale nehrnuli. K sortimentu přidali hamburgery, ale ani tehdy se zázrak nekonal. Kluci dokonce uvažovali, že se vrátí ke svým původním profesím. Ale najednou, ze dne na den, začali lidé chodit a truck přestal stačit.
Majitel hospody Vídeň, Arnošt Petráň, zkusil za svůj život ledacos. Dokonce se vydal i na dráhu zločinu. Teď už ale napravený padělatel peněz seká latinu a vede hospodu v Luži. Je kuchař-amatér, tak zkouší vařit vše, co mu kdo doporučí nebo co kde ochutná. A navíc je přesvědčen o tom, že jen on má pravdu. Dokáže Šéfa poslechnout?
Z. Pohlreich bude hodnotit veganskou restauraci Plevel. Plevel v pražské Krymské ulici zná každý hipster. Pro jejího majitele Vojtěcha Jílka je šíření veganství něco jako poslání. Zaujmou šéfa víc jeho kuchaři, nebo recept paní z Ukrajiny, která tu myje nádobí?
Singltrek Penzion & Restaurant U Všech andělů je rodinný penzion nacházejicí se v Novém Městě pod Smrkem, blízko nástupního místa Singltrek Centrum.
V reprízovém díle šesté řady pořadu Ano, šéfe!. Z. Pohlreich bude hodnotit American grill bar restaurant. Americká restaurace v Mohelnici, nabízí burgry, tortilly, žebra, saláty, steaky, domácí dezerty. K pití například míchané drinky nebo domácí limonády.
Gastronomická reality show Ano, šéfe! s kuchařem Zdeňkem Pohlreichem letos na podzim končí. Televize Prima odvysílá posledních šest premiérových dílů pořadu s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem.
První díl osmé řady se bude vysílat na Primě v pondělí 27.8.2018 od 21.30 hod.
Westy Restaurant. Tyrolská kuchyně v centru Hodonína. Podnik s domácí a poctivou kuchyní všichni hosté chválí. Ale jak říká majitelka: "Někde děláme chybu." Hostů chodí málo a o restauraci skoro nikdo neví. A to za majitelem a kuchařem Ludwigem Westermairem jezdili do jeho rodného Kützbühlu takoví hosté jako Arnold Schwarzenegger, Hugh Grant nebo Bernie Ecclestone.
Francouzská kuchyně kousek od Prahy, na Jílovišti. První zmínky o restauraci Pod Lesem v Jílovišti se datují do roku 1840. To bylo dva roky předtím, než v Plzni uvařili první plzeňský Pilsner. V restauraci se událo mnoho historických událostí a vždy byla symbolem kvalitní gastronomie. Šéfkuchař Libor patří ke špičce ve svém oboru. Číšníci dělají svou práci znamenitě a prostírají v rukavičkách.
V restauraci Květnice v moravském Tišnově se zastavil čas. Interiér i jídelní lístek pamatují slávu 80. let. Situaci přijíždí kromě Zdeňka zachránit i ikona brněnské a regionální gastronomie - borec Láďa z brněnské Bohémy.
Restaurace ve vamberském Hotelu Krajka patří panu Králi, který je profesí stavař. K ruce má dva auditory, přesto mu mizejí peníze pod rukama. Zato v kuchyni panuje veselá nálada. Nejvyšší čas podívat se vamberským poměrům na zoubek.
Zdeněk Pohlreich se chystá na vizitu do restaurace Modrá stodola v Horoměřicích. Kuchyni tam šéfuje jeho bývalý spolužák Vladimír, takže je načase prověřit, zda toho od školy moc nezapomněl.
Jaroslav Skokan tvrdí, že vařit se dá všude. A svoje rčení potvrzuje tím, že vaří v hospodě na fotbalovém hřišti, kde se dřív prodávaly jen utopenci a nakládaný hermelín. Děti chodí na zmrzlinu a štamgasti pomáhají s opravami. Dokáže šéf ocenit notnou dávku optimismu? A budou lidé chodit do hospody, která na vesnici podává lososa s citronovou rýží?
Karel má rybí restauraci v rybníkářském městě, ve Vodňanech. Na jídelním lístku má spoustu rybích pokrmů a v restauraci velké rybí akvárium, které ho vyjde na nemalé peníze. Ať se ale snaží, jak může, stejně se v jeho restauraci Zlatý soudek dobře nenajíte. Karel je ale muž činu a do všeho se vrhá po hlavě. Je ochoten do resturace i znovu investovat. Ocení Šéf jeho snahu?
Majitelka restaurace Fat Free měla sama s nadváhou problémy už odmala. Zhubnout ji dunutily až dvě malé děti, kterým přestávala stačit. Obézním lidem začala pomáhat a nakonec si otevřela v Brně jídelnu, kam se lidé můžou přijít zdravě najíst. Ivana by si ale přála, aby se z jídleny stala restaurace a lidé chodili na jídlo i večer. Najdou se Šéfem společnou řeč?
Snad každý má nějaký otřesný zážitek ze školní jídelny. Ne každému chutnalo, ne každý byl ochotný snít vše. Ale studenti olomouckého Slovanského gymnázia tvrdí, že u nich se prostě jíst nedá nic, a dokonce kvůli tomu stávkovali. Jídelna, kde se jídlo vaří, ale protestuje. Oni dělají vše dobře a podle předpisů. Dokáže Šéf pomoci hladovým studentům?
Show Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha pokračuje na Primě dalším premiérovým dílem. Ondřej Pech stojí před nelehkým rozhodnutím, zda si hotel Bílý Koníček na třeboňském náměstí nechat, nebo ho prodat. Po dráze hoteliéra nikdy netoužil, ale jeho děda byl neoblomný. Hotel mu zkrátka odkázal. Jak sám majitel říká, problém je prostě se vším. Od sestavení menu po propagaci. Dokáže tohle Šéf vyřešit?
Show Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha pokračuje na Primě dalším premiérovým dílem. Na pražském ostrově Štvanice, historicky zasvěceném tenisu, bojuje restaurace Tiebreak o přízeň hráčů i veřejnosti. Jak skloubit jídelníček tak, aby vyhovoval sportovcům i těm, kteří si chtějí prostě jen pochutnat? Je vůbec možné zavděčit se všem? A dokáže sympatická majitelka Tereza vyhrát rozhodující zápas?
Spolužáci a kamarádi Jirka a Pavel pocházejí z Vysočiny a rozhodli se, že dobudou Prahu. Mají pocit, že se restauraci nedaří. Šéf je ale s kuchyní spokojen a šéfkuchaře Tomáše chválí. V kuchyni problém není. Kde je tedy U Kaštanů zakopán pes?
Motorest Ušák pamatuje lepší časy a býval vyhlášenou zastávkou. Dnes si sice řidiči nestěžují, ale jídlo za moc nestojí. Majitel Erich Szymaniec dal motorest do kupy vlastníma rukama a je na to patřičně pyšný. Zároveň ale ví, že je co zlepšovat, a vrhá se do toho po hlavě. To Šéf dokáže ocenit. Co mu ale vadí, jsou Erichovy politické názory. Dojde v Ano, šéfe! na rvačku?
Restaurace U Vlka a její majitel Vladimír Volf to nemají zrovna lehké. Restaurace je v prostorách bývalé závodní jídelny a není ji úplně jednoduché najít. Pan Vladimír sází na poctivou českou kuchyni, ale lidi nechodí. Nabízí slevy, zvažuje rozvoz jídel. Poradí Šéf?