Divoké vepřové pečené na zelenině s bylinkami naleznete zde:

Kluci v akci - letní speciál - divočák na zelenině, tuňák a carpaccio z pomeranče

Kluci v akci - letní speciál - divočák na zelenině, tuňák a carpaccio z pomeranče

So 13.8 18:25
Repríza

Kulinářská výprava pořadu Kluci v akci zamířila až na samý konec Evropy, do Algarve, nejjižnější části Portugalska. Region Algarve patří mezi vyhledávaná turistická místa, kde najdete po celém jižním pobřeží nádherné písčité pláže, divoké mezi pískovcovými skalisky i ty romantické v klidnějších zálivech. Algarve je prostě rájem pro milovníky moře. Inspiraci zde najdou i zapálení kuchaři, protože v Portugalsku se dobře najíte, ať už se jedná o tradiční či moderní kuchyni. Algarve je zahradou těch nejšťavnatějších pomerančů.Cesta s gastronomickými zastávkami povede od mysu Cabo do S. Vicente, místa na nejjihozápadnějším cípu Portugalska, po celém pobřeží až do hlavního města regionu, Fara. Nebude chybět ani návštěva Přírodního parku Ria Formosa.Vařit budeme divočáka na zelenině s bylinkami, tuňáka s polentou, mušlemi a koriandrem a carpaccio z pomeranče s pomerančovou omáčkou a mandlemi.

Recepty v tomto dílu pořadu