Hobby naší doby 2022 - 3. díl - zapečené mleté maso Venduly Pizingerové
Hobby naší doby 2022 - 3. díl - zapečené mleté maso Venduly Pizingerové
So 29.1 12:25
Premiéra
V kuchyni dnes bude kralovat Vendula Pizingerová. Dnes připraví velmi chutné zapečené mleté maso se zelím z Blatničky.
uvařená rýže
mleté maso – mix
kysané zelí
rýžový olej
cibule
česnek
rajčatový protlak
sůl, pepř
smetana
anglická slaninaNa pánvi rozehřejeme rýžový olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibulku. Přidáme trochu nasekaného česneku. Dále vložíme mleté maso, rajský protlak a sůl.
Do pekáčku vložíme uvařenou rýži, na ni navrstvíme mleté maso a nahoru nakládané zelí. Zalijeme smetanou a poklademe plátky anglické slaniny. Pečeme cca 20 minut na 180 – 200 °C.
Zdroj: