Kluci v akci - vaříme s Martinem Svatkem kotletu na liškách a uzeného pstruha s jablečnou omáčkou

So 20.10 18:25
Premiéra

Martin Svatek dokáže proměnit tradiční jídla v moderní s neuvěřitelnou nápaditostí. Pozorovat ho při práci je víc než radost. Každý jeho krok v kuchyni provází nadšení pro kuchařskou profesi, vtip a dobrá nálada. Navazujeme na předchozí díl Hezky česky I, v němž táborský šéfkuchař připravoval atraktivní pokrmy vycházející z klasických surovin české kuchyně. Pokud si vzpomínáte, připravoval králíka na hořčici s bramborami v popelu a dušenou mrkev v seně, krém z kozího sýra a dýni s karamelizovanými blumami. A také byla vyhlášena divácká soutěž, jejíhož vítěze v dnešním díle představíme.

A co si uvaříme tentokrát? V prostorách plzeňského pivovaru připraví Martin Svatek kotletu na liškách a uzeného pstruha s jablečnou omáčkou!

Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat

Anketa

Který pořad je podle vás nejvydařenější?

Vaše nejoblíbenější recepty

Vychytávky Ládi Hrušky 15,968 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 9,235 zobrazení
Babica vs. Sapík 8,909 zobrazení
Prostřeno! 8,753 zobrazení
Babica vs. Sapík 7,937 zobrazení
Deník Dity P. II. 7,836 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 7,627 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 7,540 zobrazení
Babica vs. Sapík 7,250 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 7,079 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 6,986 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 6,965 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 6,748 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 6,601 zobrazení
Babica vs. Sapík 6,434 zobrazení
Hobby naší doby 6,312 zobrazení
Vychytávky Ládi Hrušky 6,291 zobrazení
Herbář 6,127 zobrazení
Babica vs. Sapík 5,943 zobrazení
Babica vs. Sapík 5,836 zobrazení

Nejlepší pro letní kulinářské experimenty

O televaření

Pořady o vaření patří po celém světe k nejoblíbenějším pořadům v televizi vůbec. Vysokou sledovanost vykazují taky české kuchařské show.  Našim cílem zde na www.televareni.cz je pravidelně přinášet průřez informací o aktuálně vysílaných resp. plánovaných pořadech a  přispět do diskuze o kulinářském umění a schopnosti ocenit dobré jídlo. U jednotlivých příspěvků jsou zobrazeny ilustrační fotografie dostupné k volnému použití.