Králík s petrželovou nádivko naleznete zde:

Kluci v akci (522) - tipy pro velikonoční pohoštění

Kluci v akci (522) - tipy pro velikonoční pohoštění

So 31.3 18:25
Premiéra

Tipy na moderní pokrmy pro velikonoční pohoštění od Filipa a Ondřeje nám určitě přijdou vhod. Jejich základem jsou oblíbené suroviny – pstruh, brambory, olomoucké tvarůžky a králík. Jaké menu z nich vytvořila známá kuchařská dvojice? Pstruh vařený zastudena s frisée salátkem v hořčičném dresinku z medové hořčice a kopru se hodí jako svěží předkrm. Jemnou bramborovou espumu s křepelčími vajíčky chuťově zpestří peprná řeřicha a olomoucký tvarůžek. Hlavní pokrm určitě přiláká všechny, kteří ocení chutné a výživné bílé maso v podobě konfitu z králíka s petrželovou nádivkou

Recepty v tomto dílu pořadu