Kroupové rizoto s houbami naleznete zde:

Kluci v akci (517) - vaří šéfkuchař Pavel Býček

Kluci v akci (517) - vaří šéfkuchař Pavel Býček

So 3.3 18:25
Premiéra

Pavel Býček hned po maturitě odcestoval z Frenštátu pod Radhoštěm do Londýna, kde se po čtyři roky učil kulinářským technikám a náročnému provozu restaurace. Vášeň pro obor a s ní spojená profesionalita ho zavedla k Romanovi Paulusovi, nestorovi vyhlášené restaurace hotelu Alcron, která se může pochlubit mezinárodním oceněním – michelinskou hvězdou. A právě tady, pod taktovkou Romana Pauluse, vede Pavel Býček už několik let tým kuchařů. Pro diváky České televize připravil výtečné menu – polévku z topinamburu, kroupové rizoto s houbami a panna cottu z podmáslí s hruškovým ragú a slivovicí.

Recepty v tomto dílu pořadu