Partyzánský steak s brynzovými haluškami naleznete zde:

Kluci v akci - vaříme v Trenčianském kraji

Kluci v akci - vaříme v Trenčianském kraji

So 26.8 18:25
Repríza

Moderní slovenskou gastronomii využívající tradiční regionální ingredience představí známý a úspěšný šéfkuchař Marián Filo. Kulisou pro vaření nám budou zámecké romantické prostory v Čereňanech. Navštívíme malebné město Bojnice, které patří mezi místa s nejstarším paleolitickým osídlením na Slovensku. Bojnický zámek je považovaný za nejkrásnější zámek ve střední Evropě.

V myjavském regionu, svérázné kopaničářské oblasti, nás přivítají na stylovém gazdovském dvoře v Turej Lúke. Tady zavoní ofrflané púčky. Košariská, rodiště M. R. Štefánika, budou další gastronomickou zastávkou v malebném kraji s panenskou přírodou. Kulinářský nadšenec, gazda Ivan Kotzik nás pohostí na své kopaničářské usedlosti tradiční specialitou - cestenicemi.

Recepty v tomto dílu pořadu