Presovaná terina z pečených kachních stehen s jablečným pyré a bramborovým knedlíčkem a brusinkami naleznete zde:

Kluci v akci - speciality šéfkuchaře Zdeňka Jánského

Kluci v akci - speciality šéfkuchaře Zdeňka Jánského

So 11.3 18:25
Premiéra

Ondřejovou pravou rukou v jeho zámecké restauraci je šéfkuchař Zdeněk Jánský. Právě na něm závisí náročný kuchyňský provoz. Kdo poznal práci v profesionální kuchyni, ví, že sladit mnoho kroků vedoucích ke spokojenému zákazníkovi, není vůbec snadné. Zdeněk je výborný kuchař se smyslem pro humor (Ondřej by totiž nějakého „suchara“ ve svém týmu nestrpěl). Proto jsme se rozhodli požádat ho, aby uvařil pro diváky České televize. A vězte, máte se na co těšit. Oko potěší a chuť rozradostní marinované kuřecí prso se zeleninovým bulgurem, vepřová panenka balená ve slanině s mačkanou kořenovou zeleninou a šalotkovou omáčkou a presovaná terina z pečených kachních stehen s jablečným pyré a bramborovým knedlíčkem a brusinkami.

Recepty v tomto dílu pořadu