Mladé kuře s kaší ze zauzených brambor a hořčicovou omáčkou s kuřecími jatýrky naleznete zde:

Kluci v akci - legendy české kuchyně – Tomáš Levý

Kluci v akci - legendy české kuchyně – Tomáš Levý

So 19.8 18:25
Repríza

Tomáš Levý, rodák z Krkonoš je velmi vynalézavý kuchař, který se nejvyšším profesním výzvám vždy postaví čelem. Stál u zrodu restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise, ověnčené michelinskou hvězdou, působil v restauracích Kampa Park, Hanavský pavilon, Red Pif. Je kuchařem, který bravurně zvládne českou klasiku i pokrmy moderní kuchyně. Mezi ně patří i jídla, která připraví pro diváky České televize. Předkrm budou ceviche z tresky se zázvorovým creme fraîche, ředkvičkami a brioškou, hlavní chod mladé kuřátko s kaší z uzených brambor, dezert karamelizovaná rebarbora, jahody a mandlové oplatky.

Recepty v tomto dílu pořadu