Treska se zeleninou a aioli naleznete zde:

Kluci v akci - letní speciál - pošírovaná hruška v tymiánovém sirupu s perníkovou šlehačkou

Kluci v akci - letní speciál - pošírovaná hruška v tymiánovém sirupu s perníkovou šlehačkou

So 9.7 18:25
Repríza

Malá náměstí lemovaná vzrostlými platany, pod nimiž hledají chlácholivý stín místní i turisté, vás zvou k posezení do francouzsky ležérních kaváren na dobrou kávu, sklenku vína či pastisu.Tudy povedou cesty štábu pořadu Kluci v akci, aby vám přinesly alespoň letmý pohled a pozvánku do části jižní Francie. V majestátním Avignonu budeme vařit se zcestovalým charismatickým kuchařem Julienem Charvetem, který se vrátil do rodné Francie, aby své kulinářské zkušenosti předával dál. Filip s Ondřejem s ním uvaří tradiční kaviár z lilku, tresku se zeleninou aioli a pošírované hrušky s perníkovým krémem. Vše maximálně jednoduché a přitom výtečné.

Recepty v tomto dílu pořadu