Uzený pstruh s černou čočkou beluga naleznete zde:

Kluci v akci - moderní trendy z kulinářského světa

Kluci v akci - moderní trendy z kulinářského světa

So 12.3 18:25
Premiéra

Vracíme se k oblíbenému konceptu městských bister, který nabývá obliby ve všech světových velkoměstech. Jedná se o kultivovaný způsob nákupu a stravování po celý den, přičemž nejde o klasický restaurační provoz ani o fastfoodový řetězec. Pod jednou střechou zde najdete od ranních do večerních hodin nabídku kvalitních surovin pro vaši domácnost, můžete se zde občerstvit a vybírat z pestré nabídky tradičních i moderních pokrmů. Zveme vás tímto na pochoutky z bistra - rillette z uzeného pstruha v citronovém creme fraîche s čočkou beluga, hovězí špikovanou veverku dušenou na víně s bramborovým pyré a pečenou mrkví na ořechovém másle a pastrami - marinovaný a pečený hovězí flap steak na domácí briošce s remuládovou omáčkou, okurkovým relish a pažitkou.

Recepty v tomto dílu pořadu