Kančí maso s dýní naleznete zde:

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli 2022 - 2.díl - Škvarkové zelňáky

Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli 2022 - 2.díl - Škvarkové zelňáky

Ne 23.1 18:25
Premiéra
Bývaly doby, kdy krmit si vlastního pašíka, poté uspořádat zabijačku a podarovat sousedy výslužkou neodmyslitelně patřilo k životu na venkově. V dobách, kdy neexistovaly ledničky, chovali naši předkové vepře hlavně pro sádlo a pro špek. Sádlo bylo základem domácí kuchyně a my si vyškvaříme vlastní, domácí, a k tomu si připravíme i skvělé škvarečky. Ty hned využijeme do populárních škvarkových zelňáků. Dozvíme se, co je dobré vědět, jdeme-li na nákup vepřového masa. Připravíme si jednoduchý a rychlý vepřový steak ve slaninovém kabátku a upečeme si kančí kýtu s dýní.
Recepty v tomto dílu pořadu

Mohlo by Vás taky zajímat